Якщо Ви вважаєте, що
Ваш власний бізнес – це найкращий навчальний приклад, яким варто займатись; класичні схеми навчання не для Вас, тоді програма "Розвивай свій бізнес" (DYB) пропонує в інтенсивній та структурованій формі використати Ваш час для:
  • практичної роботи над проблемами лише своїх організацій в «Радах директорів»; теоретична частина становить не більше 30% програми;
  • нових поглядів та ідей щодо розвитку Вашої компанії від представників інших галузей - близьких за статусом та духом людей;
  • створення конкретного результату – напрацювання стратегічних та тактичних напрямків розвитку Вашої компанії;
  • розвитку Вашої мережі українських та міжнародних бізнес-контактів.
Ці факти формують основу двадцятирічного успіху програми DYB в Скандинавії. В Росії програма діє 10 років, а її результатами користується 20000 випускників. У 2006 році DYB успішно стартувала в Україні.

Чотири модулі проходять в Україні в рекреаційних зонах Карпат і Прикарпаття. П'ятий модуль проходить в Швеції і складається з навчального компоненту та візитів на Шведські компанії, які близькі за профілем до компаній українських учасників відповідно до попередніх з ними погоджень.


Експерти програми

Команда експертів, з Шведського інституту менеджменту , Франко-російського інституту ділового адміністрування (м. Обнінск, Росія), Бізнес-школи ЛІМу та українських бізнес практиків.




Christen Fehrling, СЕО і співвласника IFL Entrepreneur AB (Шведського нституту менеджменту),
власника Idé Design AB, Graabo (компанія з пошиття одягу),
член ради директорів кількох шведських компаній.






Анатолій Сотніков, к. т. н., доцент, ректор Франко-російського інституту ділового адміністрування (м. Обнінск, Росія)







Олександр Тільдіков, директор компанії «Атомік Аудит» (м. Москва, Росія). В 2004 році написав один з перших навчально-методичних посібників в Росії по податковому консультуванню. Викладач курсу «Фінанси» шведсько-російської програми "Розвивай свій бізнес".








Cвітлана К
оновалова, консультант з маркетингу Шведського інституту менеджменту при Стокгольмській школі економіки





Ігор Гут, к.е.н, заступник директора по маркетингу ТзОВ "Брокард-Україна". Викладає курс "Маркетинг" в Дніпропетровському Університеті Економіки і Права на програмі MBA.








Є
вген Пенцак, к.ф.-м.н., PhD програма FAME з фінансів (спільна програма університетів Лозанни, Женеви та Нашателя, Швейцарія). Викладач Києво-могилянської Бізнес-школи. Викладає курси: "Фінансовий менеджмент", "Інвестиційний менеджмент", "Прийняття бізнес-рішень", "Теорія ігор", "Ризик-менеджмент".






Наталія Пилат, к. псих. н., кафедра психології Львівського національного університету імені Івана Франка. Директор з персоналу ЗАТ ТРК "ЛЮКС". Курси: "Психологія управління", "Управління персоналом", тренінг "Командна робота".







Директор програми «Розвивай свій бізнес»


Ольга Пашко, МРА, сертифікований експерт в освіті дорослих. Федеральна Академія Управління (Відень, Австрія), семінар освіти дорослих (Берн, Швейцарія); має дев'ять років досвіду з проведення проектів з розбудови управлінського потенціалу. Виклалач програм МВА.