Якщо Ви вважаєте, що
Ваш власний бізнес – це найкращий навчальний приклад, яким варто займатись; класичні схеми навчання не для Вас, тоді програма "Розвивай свій бізнес" (DYB) пропонує в інтенсивній та структурованій формі використати Ваш час для:
  • практичної роботи над проблемами лише своїх організацій в «Радах директорів»; теоретична частина становить не більше 30% програми;
  • нових поглядів та ідей щодо розвитку Вашої компанії від представників інших галузей - близьких за статусом та духом людей;
  • створення конкретного результату – напрацювання стратегічних та тактичних напрямків розвитку Вашої компанії;
  • розвитку Вашої мережі українських та міжнародних бізнес-контактів.
Ці факти формують основу двадцятирічного успіху програми DYB в Скандинавії. В Росії програма діє 10 років, а її результатами користується 20000 випускників. У 2006 році DYB успішно стартувала в Україні.

Чотири модулі проходять в Україні в рекреаційних зонах Карпат і Прикарпаття. П'ятий модуль проходить в Швеції і складається з навчального компоненту та візитів на Шведські компанії, які близькі за профілем до компаній українських учасників відповідно до попередніх з ними погоджень.


Стратегічна програма для інституційного розвитку

 17 жовтня

пройшла друга стратегічна сесія за підтримкм шведського агенства розвитку SIDA для Львівського інституту менеджменту. Учасники зі Львова та Києва разом зі шведськими експертами, власником та менеджментом інституту розглянули перспективи інституційного розвитку та запланували подальші кроки.