Якщо Ви вважаєте, що
Ваш власний бізнес – це найкращий навчальний приклад, яким варто займатись; класичні схеми навчання не для Вас, тоді програма "Розвивай свій бізнес" (DYB) пропонує в інтенсивній та структурованій формі використати Ваш час для:
  • практичної роботи над проблемами лише своїх організацій в «Радах директорів»; теоретична частина становить не більше 30% програми;
  • нових поглядів та ідей щодо розвитку Вашої компанії від представників інших галузей - близьких за статусом та духом людей;
  • створення конкретного результату – напрацювання стратегічних та тактичних напрямків розвитку Вашої компанії;
  • розвитку Вашої мережі українських та міжнародних бізнес-контактів.
Ці факти формують основу двадцятирічного успіху програми DYB в Скандинавії. В Росії програма діє 10 років, а її результатами користується 20000 випускників. У 2006 році DYB успішно стартувала в Україні.

Чотири модулі проходять в Україні в рекреаційних зонах Карпат і Прикарпаття. П'ятий модуль проходить в Швеції і складається з навчального компоненту та візитів на Шведські компанії, які близькі за профілем до компаній українських учасників відповідно до попередніх з ними погоджень.


Заключний етап програми DYB -1 (набір квітень-липень 2008)

Завершилась українська частина програми DYB-1(набір квітень-липень 2008).

Три модулі DYB-1 проходили на базі «Батьківська хата» в мальовничому Славсько. Учасникам - власниками та директорами компаній Західної України та Києва вдалося через власний досвід повною мірою відчути динаміку та атмосферу “action-learning” програми (див. фото звіт DYB - 1).

В рамках цієї частини програми учасники мали змогу активно попрацювати над своїми стратегіями, маркетинговими планами, балансовими звітами, проаналізувати рівень капіталізації власних компаній і привабливість для потенційних інвесторів.

А також, «тісно» і продуктивно поспілкуватися з представники Шведського інституту Менеджменту, Шведського проекту SIDA в Україні, експертами з Москви та Дніпропетровська та медіа.

Між модулями учасники побували на восьми бізнесах та в «радах директорів» за протоколом опрацювали побачене. Корисними стали практичні пропозиції для: ТзОВ Компанія з управління активами «Портфельні інвестиції», ІНТЕРТРАК-ПЛЮС, ЗАТ «ЕНЗИМ», ТзОВ «Річ Девелопмент», ТзОВ «ПРОЛОГ ТД», МІСТ ЕКСПРЕС, ТзОВ Фінансово-промислова група «Росан» , м. Львів;

ТзОВ "ЮКК ПРІОРИТЕТ” м.Ужгород, ВАТ «Демидівський консервний завод» Рівне, ТзОВ «ПАККО Холдинг» м. Луцьк, ПП «Боржавська Ялина» Закарпатська обл. Міжгірський р-йн. с.Ізки, ВАТ «Номет Україна» м. Київ, Насолода ТМ, ТОВ «Капіталінвестбуд», м. Хмельницький.

Четвертий – заключний, модуль DYB -1 проходитиме в Швеції 27\06-3\07\2008. Для учасників- українських компаній, відповідно до поданих ними попередньо запитів укладено план візитів на шведські компанії, та культурну програму.